Treindienstleider
ProRail Verkeersleiding AmsterdamHome • Over mij

Mijn naam is Ken Chang

De voorstelronde
Hi,
Mijn naam is Ken Chang, oprichter en eigenaar van Chang Made en Treindienstleider bij ProRail. Benieuwd hoe mijn werkdagen bij ProRail eruit zien? Volg dan mijn Treindienstleider Instagram account of bekijk de Klokhuis aflevering.

"Mijn creativiteit, perfectionisme en pro-activiteit inzetten om een zo mooi en aansluitend mogelijk product te kunnen leveren"

Al op jonge leeftijd was ik, naast het afspreken met vrienden, bezig met ontwerpen. Zo maakte ik websites, logo's en zelfs een modeltrambaan. Compleet met zelf ontworpen huisjes en trams in een eigen huisstijl. Deze huisstijl was uiteraard ook terug te vinden in de stations die hierbij hoorde.

Ik pak dingen graag professioneel aan en blijf mezelf graag ontwikkelen. Daarom ben ik in 2017 gestart met de opleiding HBO Communication & multimedia design. Inmiddels heb ik met veel trots meerdere logo's, websites en huisstijlen mogen ontwerpen. Op speciaal verzoek zelfs kamers en tuinen. Bekijk mijn portfolio voor een compleet overzicht.

"Ik heb geen dromen, ik heb doelen"

Naast het ontwerpen heb ik ook een enorme passie voor muziek. Op jonge leeftijd speelde ik viool en nu sta ik achter de draaitafel als DJ. Nog wel in de oefenfase, maar met als doel om uiteindelijk mijn enthousiasme voor muziek over te brengen aan anderen. Mijn doel is om klein te beginnen en uiteindelijk minimaal één keer op een festival te hebben mogen draaien.
Ik heb geen Playstation nodig om mij te vermaken. Ontwerpen, muziek maken en leren/doorontwikkelen zijn voor mij de grootste vorm van ontspanning. O ja, heb ik nou nog tijd over, dan ben ik pretparken en attracties aan het ontwerpen in Planet Coaster.
Genoeg over mij. Graag leer ik jou ook kennen. Kortom, heb je vragen, wil je je voorstellen of een mooie samenwerking aangaan met mijn onderneming Chang Made? Stuur een bericht. Dat kan via de e-mail of je stuurt een berichtje via Instagram.
KC